Wednesday, June 17, 2009

Laman Web dan Blog Yang Telah Diharamkan

Ada Sapa-sapa kat sini yang nak mengaku tuan empunya blog berkenaan?... hehehe

KUALA LUMPUR: Kerajaan hari ini mengeluarkan senarai laman web dan blog yang diharamkan kerana memaparkan kandungan berunsur lucah dan melanggar peraturan undang-undang di negara ini.

Dalam jawapan bertulisnya kepada Teresa Kok (DAP- Seputeh), Perdana Menteri, Datuk Seri Mohd Najib Tun Razak berkata sebanyak 39 laman web dan blog telah disekat dan tidak boleh dilayari di semua pejabat kerajaan.

Antara laman web yang diharamkan ialah:

ghairah-betul.blogspot.com
www.videokita.net/home.php
melayu3gp.videosof.us
papajahat.myhardman.com
asian.pornparks.com/terlampauvcd/skodeng
asianseks.blogspot.com
pejuanglelakimelayu.blogspot.com
skodengawek.blogspot.com (transferred to skodengkrewz.blogspot.com, also banned)stim-
video.blogspot.com,groups.yahoo.com/groupmalaysian_swinger_clubarkibsabul.wordpress.com
sabul2u.wordpress.com
www.sabul.wordpress.com
www.sabul2u.blogspot.com
www.myselfdotcom.blogspot.com
melayuseks.nudepal.com
www.melayuseks.tk
malaysia3gp.blogspot.com
3gp.penzpro.com
3gpmalaysia.blogspot.com
zarina-an-julie.blogspot.com
www.sabul-skodeng.blogspot.com
celebrityxpose.blogspot.com
ibu-bugil.blogspot.com
perempuan-melayu-bogel.blogspot.com
www.otakblue.com
e-3gp.blogspot.com
3gpplanet.blogspot.com
bestmelayuboleh.blogspot.com
videomelayuonline.ning.com
honeydigger.blogspot.com
bilikmandi.ning.com
syafeera.blogspot.com
syurga-islam.blogspot.com
www.3gpsyok.com
3gpmelayuboleh.com
katakz.blogspot.com
my3gpp.blogspot.com
skandalmelayu.blogspot.com

Siapa sebenarnya tuan punya blog-blog ni? Adakah orang kafir yang ingin merosakkan minda orang Islam atau adakah mereka adalah orang Islam sendiri? Jika mereka orang Islam, apa perasaan mereka apabila berkongsi benda-benda camtu di internet?

1 comments:

aku tak caye yg tukang buat ni 100% malay,yes, maybe ramai terdiri dari "pelakon".. takde sbb konkrit nak letak keyword melayu/bertudung dlm blog unless ade hidden agenda..

skrg ni kita dlm zaman fitnah, so, beware..

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites