Thursday, March 19, 2009

Setiap satu Download Dapat Rm 0.25. Best!!!Salam buat semua pengunjung blog hantujeraul. Dalam entry kali ni, Jeraul nak kongsi satu lagi jana pendapatan internet kepada anda. Maklumlah sekarang nikan ekonomi tak menentu. Kepada pekerja-pekerja yang dah takder keja or nak menambah pendapatan sampingan, anda bolehlah mencubanya. Jana pendapatan internet ini juga saya perkenalkan kepada anda semua sebagai menghargai kesetiaan anda mengunjungi blog hantujeraul ini. Mudah dan percuma sahaja. Just, promosikan download ebook panduan buat duit secara PERCUMA! Daftar dan promosikan link affiliate anda kepada pelawat / pelayar web dan rakan-rakan anda. Untuk setiap download anda akan dibayar RM 0.25. Jika 100 download, dapat RM25.00, kalau 1000 download, sudah berapa yang anda dapat??? Menarik bukan?

Sungguh mudah sebab ebook ini PERCUMA, daftar ejen affiliate juga PERCUMA. Banner dan artikel promosi juga diberikan PERCUMA! Tapi jasa anda promosikan ebook ini tidak percuma, malah anda dibayar.

Jangan buang masa lagi, daftar di JADI AGEN AFFILIATE (KLIK SINI) dan nanti anda akan dapat link untuk download ebook dan seterusnya cara mendaftar ejen affiliate ebook tersebut.

Apa yang anda tunggu lagi?.. Mulakan janaan pendapatan sampingan anda sekarang.


0 comments:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites