Wednesday, July 30, 2008

Sarawak Regatta... Special guest, Great Grandson Second White Rajah


Jason Brooke, the 23-year-old great grandson of Sarawak's second White rajah, Charles Brooke who ruled from 1868 to 1917, has been invited as a special guest to this year's three-day regatta beginning on Friday. Cicit kepada Charles Brooke ini akan dapat menyaksikan acara lumba perahu yang bertujuan untuk mendamaikan puak yang bersengketa di Sarawak, yang diperkenalkan dan dianjur oleh moyangnya 29 Februari, 1879.
Sarawak Regatta 2008 will coincide with the Kuching Festival and 45th anniversary of

Sarawak forming Malaysia. The theme is ‘The Race For Peace’. It would be around Aug 1 to 3 instead of the first week of September along Kuching Waterfront.

The regatta will be promoted to neighbouring countries like Pontianak, Kalimantan Barat and Brunei. There would be side events like trade fair, exhibitions and stage shows to attract more people to the regatta and make it a renowned river event.

The launch of the regatta would be on Aug 2 at 10am.

The closing ceremony would be on Aug 3 at 4.30pm.

Last year more than 6,000 people including foreigners from 388 participating teams took part in the regatta.

To date, the organiser had received sponsorship amounting to RM580,000 – RM300,000 from the Ministry of Tourism Malaysia, RM70,000 from the Ministry of Urban Development and Tourism Sarawak, Shell Berhad donated RM100,000, Petronas Malaysia Berhad RM50,000, Ta Ann Holdings Berhad RM30,000 and Global Upline Sdn Bhd RM30,000. Obviously this year has bigger cash prizes.

Cahya Mata Sarawak Sdn Bhd, Telekom Malaysia Berhad, Zecon Resources and Murphy Sarawak Oil had confirmed sponsoring the event but yet to disclose the amount.

Three new categories, namely 20 paddlers for government and corporate agencies (men), 20 paddlers inter-state and 20 paddlers inter-varsity would be added to the existing 12 categories.

The main category would be the 30 paddlers for men who will be challenging for the TYT Yang Di-Pertua Negeri challenge trophy and Raja Sungai or King of River title.

Registration for the regatta opens now till July 25 at http://www.sarawakregatta.com or visit Sarawak Rivers Board at Level 2 of Electra House.

Bawaku Terbang - The Fabulous Cat

Song :- Bawaku Terbang - The Fabulous Cat
Artist :- The Fabulous Cat

Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

http://www.4shared.com/file/55514293/e2a2b27f/the_fabulous_cats_-_bawaku_terbang.html

Lyrics/ lirik lagu Bawaku Terbang by The Fabulous Cat

Mata Ke Mata..
Ke Hati..
Hati ke Hati..
Hati Hati..


Bibir Ke Bibir..
Bicara Janji..
Janji Ke Janji..
Jadi Hujan…

Rindu ke Rindu..
Termimpi mimpi..
Hari Ke Hari..
Nanti di nanti..
Menanti Pasti..
Pasti Disisi..
Sisiku Kini..
Ternanti nanti..

Bila diceritakan tentang cinta
Segalanya muncul sekelip mata
Semuanya di depan matanya dia
Makan tidur pun tak lena

Dia… cinta…
Dia… sayang…
Aku… dicinta…
Aku… disayang…

Kamu yang bawa ku terbang
Kamulah jua yang membawa cinta
Ke jalannya..

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selamanya

Kita berdua kian bermesra
Rindu makin membara
Kita berdua bermain kata
Pasang surut tak endah

Dia… cinta…
Dia…. sayang…
Aku…. dicinta..
Aku… disayang…

Kamu yang bawa ku terbang
Kamulah jua yang membawa cinta
Ke jalannya…

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selamanya

Mata hati jiwaku…
Seluas langkah di
Sebesar cubisan
Namun segitiga bermuda

Ku ganti sungai merah
Dengan darahku
Rinduku meragutkan
Kehangatan cinta kita

Mungkin tidak sehebat mana
Ku di pertikaikan kasih
Ku bukan tempat dua ketiga
Di hati ku cuma kau yang satu
Seterusnya nyatanya hanya
Dirinya jiwanya
Jiwa ku rentas benua
Warna angkasa cinta
Cintalah kamu…

Kamu yang bawa ku terbang
Kamulah jua yang membawa cinta
Ke jalannya…

Kamu yang bawa ku terbang
Ke bintang kejora cinta kita
Kekal untuk selamanya

Imej Hantu dirakam dalam Resort di Kuantan

SERAM: Gambar didakwa hantu di cermin bilik yang dirakam
secara tidak sengaja melalui telefon bimbit di sebuah pusat
peranginan di Kuantan, kelmarin.


KOTA BHARU: Seorang peserta konvoi kenderaan dari bandar ini ke ibu negara terkejut apabila telefon bimbitnya memaparkan imej menakutkan seperti hantu yang dirakam

dalam sebuah resort di Kuantan, Pahang ketika berhenti rehat, tiga hari lalu.

Wajah menggerunkan itu dikatakan dirakam secara tidak sengaja oleh Mohd Nasrun Jaafar, 31, ketika dia dan isteri, Wan Nafisah Wan Ismail, 30, menginap di sebuah bilik di resort berkenaan selepas tiba dari bandar ini sebelum meneruskan perjalanan ke ibu negara.

Menurutnya, rakaman itu sebenarnya dilakukan ketika dia cuba bermain-main dengan telefon bimbitnya yang baru dibeli kira-kira sebulan lalu.

Katanya, ketika itu, isterinya sudah nyenyak tidur tetapi dia masih tidak dapat melelapkan mata walaupun badan terasa begitu penat selepas menyertai pelbagai aktiviti program konvoi berkenaan dari jam 8 hingga 10 malam.

“Kira-kira jam 11.30 malam, saya memadamkan lampu bilik dan asyik bermain dengan telefon berkamera sambil cuba merakamkan beberapa imej di sekitar bilik dan secara tidak sengaja merakam gambar di cermin almari dalam bilik berkenaan.

“Selepas itu, saya kemudian tertidur tanpa melihat kembali imej dirakam sebelum bertolak ke Kuala Lumpur kira-kira jam 2 petang esoknya,” katanya.

Menurutnya, ketika cuba melihat rakaman imej kenangan menggunakan telefon bimbit itu, dia tiba-tiba gementar apabila mendapati ada satu imej seperti seorang lelaki berpakaian wanita yang muncul pada cermin bilik penginapan di resort terbabit.

Katanya, rakaman wajah makhluk itu begitu menggerunkan dengan jelingan mata tajam ditambah dengan keadaan wajah yang seperti sudah reput dan menakutkan.

“Ketika tidur di bilik itu, saya tidak berasa sesuatu yang pelik, cuma sukar melelapkan mata.

“Rakaman imej menakutkan itu kemudian saya tunjukkan kepada rakan lain yang turut terkejut,” katanya ketika ditemui, semalam.

Mohd Nasrun berkata, imej dirakam itu sukar dipastikan sama ada lelaki atau perempuan, namun jika diteliti makhluk berkenaan seakan mempunyai misai dan bulu kening yang diandam rapi.

“Wajah makhluk itu seperti ada kesan tanah di bahagian muka dan kepala manakala sebahagian badannya dilitupi kain putih seperti kain kapan dan di leher seperti ada kesan dikelar tetapi tidak dapat dipastikan kerana kurang jelas,” katanya.

Jeraul : "....sukar dipastikan sama ada lelaki atau perempuan, namun jika diteliti makhluk berkenaan seakan mempunyai misai dan bulu kening yang diandam rapi.... "

Jangan-jangan maknyah,shemale dan kawasan yang sewaktu dengannya kot.

Tuesday, July 29, 2008

Hebat - Tangga

Song :- Hebat - Tangga
Artist :- Tangga
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics / lirik dan guitar chords Hebat by Tangga

Int : A Dm A Dm

A C#m
Bagaikan tetesan
Bm E
Hujan di batas kemarau
A C#m
Berikan kesejukan

Bm C#m
Yang lama tak kunjung datang
F#m Dm
Menghapus dahaga
F#m Bm Dm G
Jiwaku akan cinta sejati

(I)
C Em
Betapa sempurna
Dm G
Dirimu di mata hatiku
C Em
Tak pernah kurasakan
Dm Em
Damai sedamai bersamamu
Am Fm
Tak ada yang bisa
Am Dm
Yang mungkin kan mengganti
G
Tempatmu

Reff :
F Em
Kau membuat ku merasa hebat
Am G C
Karena ketulusan cintamu
F Em
Ku merasa teristimewa hanya
Am G F G#m
Hanya karena karena cinta
G Am
Kau beri padaku sepenuhnya
Dm F G
Buatku selalu merasa berarti

C
Kini ku merasa hebat
G
Karena kau yang membuat
Dm
Ku makin kuat
Am C
Jantungku berderap cepat
G
Semua yang berat pun bisa lewat
Dm
Tiada cinta yang sehebat cintamu
C
Melayang ku terbang
G
Berenang di awan
Dm
Tak akan kubiarkan lepas
Am
Dan jatuh sekarang
Bm
Ku cinta sang cinta
E
Dan kan terus mencinta

Back to (I) naik : A C#m Bm E
A C#m Bm C#m
F#m Dm F#m Bm Dm G

Back to Reff 2x

Monday, July 28, 2008

Harga Petrol Di Singapura Turun Lagi - Kali Ke 5

Jeraul : Aku memang dengki kat warga-warga Singapura ni. Untung bebenorr.... Selain ditadbir pemimpin bepengalaman dan barisan kabinet yang cerdik pandai kebajikan mereka memang dijaga, rata-rata rakyat mereka memang senang. Selain dari itu kebajikan mereka juga dijaga oleh Kerajaan Malaysia jugak....
HARGA MINYAK PETROL TURUN 10 SEN SELITER Penurunan terbesar sejak 2003, kali ke-5 dalam 20 hari Oleh
Hisham Hasim

HARGA minyak petrol turun lagi semalam, sebanyak 10 sen setiap liter - penurunan terbesar sejak Ogos 2003.

Ini kali kelima harga minyak petrol turun dalam masa 20 hari.

Langkah mengurangkan harga minyak petrol semalam dimulakan Shell, yang kemudian diikuti Caltex, Singapore Petroleum Company (SPC) dan Mobil.

Dengan penurunan harga itu, harga minyak petrol sebelum ditolak diskaun di kedai minyak sekarang adalah $2.110 seliter bagi petrol oktana 98, $2.036 seliter bagi petrol oktana 95 dan $2.003 seliter bagi petrol oktana 92.

Harga minyak petrol premium sebelum ditolak diskaun pula adalah $2.239 seliter bagi Shell V-Power dan $2.236 seliter bagi Caltex Platinum.

Menurut para penganalisis, harga minyak petrol turun kebelakangan ini kerana kebimbangan tentang permintaan minyak semakin reda.

Harga minyak mentah mencecah paras AS$100 ($135) setong pada awal tahun ini, sebelum meningkat ke beberapa paras rekod akibat kebimbangan mengenai permintaan minyak yang terus bertambah ekoran ketegangan antara Barat dengan Iran mengenai program nuklear Teheran.

Ketidakstabilan di Nigeria, salah sebuah negara pengeluar minyak Afrika utama, turut menjadi faktor, kata para pengamat.

Harga minyak boleh jatuh ke paras AS$70 dan AS$80 setong jika dolar Amerika terus kukuh dan kebimbangan mengenai Iran berkurangan, kata ketua Pertubuhan Negara-Negara Pengeksport Minyak (Opec), Encik Chakib Khelil, Sabtu lalu.

Berita penurunan harga minyak petrol semalam melegakan para pemandu, terutama seperti Encik Muhd Fuzail, yang perbelanjaan kereta beliau mencecah sekitar $500 sebulan.

'Oleh kerana saya perlu menggunakan kereta untuk ke sana sini dalam menjalankan tugas saya, tentunya penurunan harga minyak menggembirakan saya.

'Saya harap harga minyak akan terus berkurangan,' kata pegawai teknikal berumur 32 tahun itu.

Friday, July 25, 2008

Cinta Terhalang - Bob AF2


Song :- Cinta Terhalang - Bob AF2
Artist :- Bob AF2
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics / lirik Cinta Terhalang by Bob AF2

Rasa lahirnya impianku
Bila terpandang wajahmu
Lirik senyuman kilauan mata
Memikat memukau jiwa ini


Inginlah aku menyapa
Mahu ku kenali hatimu
kini Ku sedari ini bukan biasa

Tak dapat aku lindungi perasaan
Engkau impian yang aku idamkan
Kau yang ku puja, kau yang ku sanjung
Kau yang aku perlukan
Kau yang ku sayang, kau yang ku cinta
Kaulah satu cinta terhalang

Engkau lafazkan perasaan
Setulus hati jiwamu
Penuh kepuasan, penuh bermakna
Memikat hati dan naluriku

Walau ku sadari
Kau tetapkan perasaanmu
Kau berikan cinta yang
Terpendam

Walau ku tahu kita
Tak mungkin bersama
Tetap ku sanjung cintamu yang suci…walau terhalang

Breathless - Shayne Ward

Song :- Breathless
Artist :- Shayne Ward
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics Breathless by Shayne Ward

If our love was a fairy tale
I would charge in and rescue you
On a yacht baby we would sail

To an island where we’d say I do

And if we had babies they would look like you
It’d be so beautiful if that came true
You don’t even know how very special you are

Chorus

You leave me breathless
You’re everything good in my life
You leave me breathless
I still can’t believe that you’re mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you’re leaving me
Breathless

And if our love was a story book
We would meet on the very first page
The last chapter would be about
How I’m thankful for the life we’ve made

And if we had babies they would have your eyes
I would fall deeper watching you give life
You don’t even know how very special you are

You leave me breathless
You’re everything good in my life
You leave me breathless
I still can’t believe that you’re mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you’re leaving me

You must have been sent from heaven to earth to change me
You’re like an angel
The thing that I feel is stronger than love believe me
You’re something special
I only hope that I’ll one day deserve what you’ve given me
But all I can do is try
Every day of my life

You leave me breathless
You’re everything good in my life
You leave me breathless
I still can’t believe that you’re mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you’re leaving me
Breathless

You leave me breathless
You’re everything good in my life
You leave me breathless
I still can’t believe that you’re mine
You just walked out of one of my dreams
So beautiful you’re leaving me
Breathless
Breathless

Tuesday, July 22, 2008

Hancock The Movie


Sorry to say... I don't know. It was interesting but I definitely really enjoyed only for the first half. The rest, I'm still ambivalent about.

I really loved the different take on the whole superhero genre, I thought Will Smith was excellent, I thought the humor was well-balanced with Hancock's pathos, etc. The second half

of the film, however, after the "twist?" I'm not sure. It didn't ruin the film for me. I feel like the director didn't know what to do with the plot and halfway through. I also felt that the final scenes in the the hospital would have been a better followed up by a less sappy denoument, because they were fairly intense scenes that wound up culminating in something pretty sacchrine, which was a little disappointing.

Review : Hancock Movie.
The city of Los Angeles finds itself protected by an honest-to-god super hero with the unlikely name of John Hancock. Unfortunately, this hero causes more damage to the city than he prevents due to the extreme lack of due-diligence expressed during his slapdash crime fighting activities. One day Hancock saves a mild mannered PR consultant named Ray. In return Ray uses all the tricks of his trade to redeem Hancock’s image in the eyes of the public, over the objections of Hancock himself (who sees little reason to change) and Ray’s increasingly skeptical wife.

From the preceding description (and from the trailer), you may be forgiven for thinking Hancock was another action-comedy comic book spoof. Already you are probably predicting how the hero will try to change his ways, failing at first but learning from his mistakes - eventually overcoming both his own uncertainty and whatever evil villain threatens the city in the third act, helped alone the way by the unwavering trust of a small child. Hancock contains all these elements, but manages to avoid slipping into cliché by having the plot take a major left turn about a third of the way in.

To say more would spoil it, but suffice to say that Hancock manages to become a more interesting movie. I won’t say Hancock is an instant classic - it still has problems, but there are plenty of worse films you could waste your money on.

Camelia - Irwansyah

Song :- Camelia - Irwansyah
Artist :- Irwansyah
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics /Lirik Camelia by Irwansyah

Camelia maafkanlah aku
Karena ku tak bisa temani tidurmu
Camelia lupakanlah aku

Jangan pernah lagi kau temui aku

Kau wanita terhebat
Yang pernah singgah di hatiku
Kau wanita yang tegar
Aku mohon lupakan aku

[*]
Sudahlah jangan menangis lagi
Ku rasa cukup sampai di sini
Mungkin di suatu saat nanti
Kau temui cinta yang sejati

[**]
Sudah cepat lupakanlah aku
Jangan pernah ungkit masa lalu
Ku takut kekasihku pun tahu
Kau pernah menjadi simpananku

Camelia…

Kau wanita terhebat
Yang pernah singgah di hatiku

Back to [*][**]

Back to [**]

Camelia…

Wanted The Movie


There is only one real reason to watch this movie.... The action sequences are one of the best ever. Well... Wanted turned out to be exactly what I was hoping I would get. There are awesomely absurd action sequences in this film that I was giddy. Very fun ride that I enjoyed greatly. 4/5 stars.


“Wanted” is a supremely odd summer blockbuster, a hyper-violent juvenile fantasy made kick-ass by Red Bull filmmaking and two hot leading actors. Much has been made in the press of the spectacle put forth in Russian director Timur Bekmambetov’s adaptation of Mark Millar’s comic book series.

Scottish actor, James McAvoy stars as Wesley Gibson (WES), a Chicago office accountant and anxiety pill addict. This guy is such a spineless loser that when his girlfriend is cheating on him with his best friend, Wesley buys the condoms.

But these days are over when Fox, a lady assassin that looks just like (and is incidentally portrayed by) Angelina Jolie shows up, liberating him from the shackles of a mundane existence in a shower of bullets and physics-defying car stunts.

Wesley, it turns out, is the son of a legendary assassin, and is a legacy acceptance into a guild of super powered killers, appropriately titled the Fraternity. Turns out those anxiety attacks were just the result of him not being able to exercise his powers properly, but now he has learned that he can charge himself up to a point where time is virtually at his command and shells can be made to travel at unbelievable angles.

The Fraternity is lead by Sloan, played by a Morgan Freeman who appears to be having a great time and remodeling his kitchen. They don’t just knock people off at random; they select targets destined to cause great suffering in the world, which caused me to wonder what sort of politicians we’ve missed out on courtesy of them.

The next few weeks for Wesley are sort of like a fantasy camp for males aged 11-65. He learns how to fistfight, knife fight, gunfight, and gets to drill Bradgelina’s feminine half.

I was pleasantly surprised to see that the film toned down the comic’s bitterness and relentlessly hateful edge; the original Wesley becomes a super-villain who butchers civilians at random and rapes A-list movie stars. This film follows the much more audience friendly assumption that when relieved of conventional law and restraint, people will enjoy dispensing pain to the deserving but will spare the sheep. Not to mention the film pushes the boundaries of the R-rating as it is.

On the casting front, I can only say that I hope this film has given McAvoy, a charismatic and talented young actor, the exposure he needs to become a favorite among audiences. Striking yet with an everyman quality that can serve well in countless roles, I’d cast the guy in a second if I were in charge of a big film.

But I’d be lying if I said the most notable performance wasn’t Jolie’s, who in “Wanted” finally finds a part that justifies the non-stop media salivation around her every menstrual cycle. As Fox, she’s a delightful presence to behold, a pistol-packing vixen whose mysterious, angular charm entices and then seduces Wesley into a life of bloody murder. Here’s hoping that Jolie saves the serious stuff for her forties and hits the action films hard for the next few years.

There’s a lot that could have gone wrong here. At the core is a story about a regular guy who becomes a relentless killer, unfolding in a manner relatively devoid of restraint, but the filmmakers pull it off. Certain facets don’t function perfectly, such as the opening five minutes or the explanation of the Fraternity’s magic textile machine (don’t ask, watch), but I found myself taken in, compelled at what would come next.

Bekmambetov infuses the action with heavy doses of slow-mo and blood-splattering gooeyness, with bullets colliding in mid-air and tumbling through the skulls of their unfortunate targets. A smash hit filmmaker in Russia, Bekmambetov has a future as a big shot Hollywood director, his inventive staging and visceral yet unapologetically quirky style certain to fill a niche for those of us who don’t mind our action served flaming hot.

Director : Timur Bekmambetov
Scenarist : Michael Brandt, Derek Haas, Chris Morgan
Actor And Actress:
James McAvoy, Morgan Freeman, Angelina Jolie, Common, Kristen Hager, Konstantin Khabensky, Terence Stamp
Production : Universal Pictures
Website :http://www.wantedmovie.com/

Kutunggu Jandamu - Irwansyah

Song :- Kutunggu Jandamu - Irwansyah
Artist :- Irwansyah
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics / Lirik Kutunggu Jandamu - Irwansyah

Kamu aku cocok
Sejak dulu sudah bersama
Boleh di bilang berpacaran
Berdua kita serasi


Tapi kini lain
Kau malah berpaling dariku
Dan berjanji dengan yang lain
Aku ini kau campakkan

Reff:
Namun cintaku tak bisa
Begitu saja menerima
Kenyataan kau pergi dariku
Aku masih tetap cinta

Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

[*]
Kutunggu jandamu
Maaf bila ku menyumpahi
Sakit aku cinta padamu
Kau janda pun aku mau

Back to Reff:

Lalu kuputuskan… kuputuskan kutunggu jandamu

Back to [*]

Back to Reff:

Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

Tak bisa terima kau pergi… dariku
Aku masih tetap cinta
Lalu kuputuskan kutunggu jandamu

Kupersembahkan Nirwana - Element


Song :- Kupersembahkan Nirwana - Element
Artist :- Element
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics / Lirik Kupersembahkan Nirwana by Element

Kau ulangi lagi tanya untuk kesekian kali
Abadikah selamanya

Walaupun bidadari turun dari khayangan
Tak mungkin aku tergoda

Karna janji tlah terucap,
terukir dg indah dalam hati kita
Andaikan kuterbang sebrangi langit ketujuh
Lintasi bintang-bintang
Bagaikan malaikat dg sayapnya
Kuajak dirimu serta arungi khayalan
Cumbui sang rembulan
Untukmu kupersembahkan nirwana
Setulus cintaku ..

Sunday, July 20, 2008

Aksi Panas Artis : Terbaru Pelakon Aduh Saleha

AKSI PANAS , ADUH SALEHA [PUTERI SARAH] dgn boyfriendnya...kui..kui..kui








Boyfren si sarah... ammar alfian aziz...budak finalis hero remaja...dlm Facebook dia, gambo half naked kui..kui..kui

Friday, July 18, 2008

So Close To You - The Carpenters


Song request by pinklady81 via shoutbox...

Song :- Close To You
Artist :- The Carpenters
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics Close To You by The Carpenters

Why do birds
Suddenly appear?
Everytime you are near
Just like me

They long to be
Close to you

Why do stars
Fall down from the sky?
Everytime you walk by
Just like me
They long to be
Close to you

(*) On the day that you were born
The angels got together and decided
To create a dream come true
So they sprinkled moondust in your hair
Of gold and starlight in your eyes of blue

(**) That is why all the girls in town
Follow you all around
Just like me
They long to be
Close to you

Repeat (*)

Repeat (**)

Just like me
They long to be
Close to you
Woo... Close to you...

Wednesday, July 16, 2008

Update: Datuk Seri Anwar di tahan polis

Update berita terbaru. Datuk Seri Anwar Ibrahim ditahan polis pada pukul 1 tengahari tadi.

KUALA LUMPUR: Datuk Seri Anwar Ibrahim arrived at the city police headquarters here at 1.15pm in a white Pajero after being arrested by the police.

His lawyer Sankara Nair said Anwar was arrested by the police near his house and taken to the police headquarters.

His wife Datuk Seri Dr Wan Azizah Wan Ismail said Anwar called her from the police car and asked her to go home to look after the children.

The police had on Tuesday given Anwar a 2pm deadline to answer allegations of sodomy.

Anwar was at the Anti-Corruption Agency (ACA) headquarters in Putrajaya earlier Wednesday. He left the ACA headquarters at 12.10pm, saying he was satisfied with the ACA's line of questioning.

He said the ACA had not completed its interview, but he had to cut it short to make his 2pm appointment with the police to answer questions over the sodomy allegation made against him.

The former deputy prime minister said he had produced all the information required, but there just wasn't enough time.

"If I am arrested, I guess the ACA can do their follow-up interview at the lock-up," the de facto opposition leader joked.

Anwar had arrived at the ACA headquarters at about 10am over the reports he had lodged against the Inspector-General of Police (IGP) and the Attorney-General (A-G).

He was accompanied by his lawyers and a group of PKR supporters.

In his report lodged on July 1, Anwar had alleged that IGP Tan Sri Musa Hassan and A-G Tan Sri Abdul Gani Patail had fabricated evidence in the black eye?investigation in 1999.

Musa was the investigating officer and Abdul Gani led the prosecution in the case in which Anwar had been beaten up by the IGP then, Tan Sri Abdul Rahim Noor.

Musa and Abdul Gani were questioned by the ACA on July 11.

On June 28, his 23-year-old former aide Mohd Saiful Bukhari Azlan had lodged a police report alleging that Anwar had sodomised him.

http://thestar.com.my/news/story ... 1744&sec=nation

Semalam cakap sampai pukul 2...

Tak Lekang Oleh Waktu - Kerispatih

Song :- Tak Lekang Oleh Waktu - Kerispatih
Artist :- Kerispatih
Album :- Tak Lekang Oleh Waktu
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Lagu

Lyrics / Lirik lagu Tak Lekang Oleh Waktu by Kerispatih

Seputih cinta ini
Ingin kulukiskan di dasar hatiku
Kesetiaan janjiku
Untuk pertahankan kasihku padamu

Bukalah mata hati
Ku masih cumbui bayang dirimu di dalam mimpi
Yang mungkin takkan pernah
Membawamu di genggammu

Dirimu di hatiku
Tak lekang oleh waktu
Meski kau bukan milikku
Intan permata yang tak pudar
Tetap bersinar
Mengusik kesepian jiwaku

Ku coba memahami
Bimbangnya nurani
Tuk pastikan semua
Tak akan kuingkari
Terlalu banyak cinta yang mengisi datang dan pergi
Namun tak pernah bisa
Lenyapkanmu di benakku

Pics Miss USA Crystle Stewart falls down

Crystle Stewart, Miss USA, falls down during the evening gowns segment of the Miss Universe 2008 beauty pageant in Nha Trang, Vietnam.


For the second year in a row, Miss USA fell down during the evening gown competition at the Miss Universe pageant. It was a nightmare come true for Miss USA Crystle Stewart, a Texan, who tripped on the train of her bejeweled evening gown as she made her entrance.


During the 2007 Miss Universe contest in Mexico City, Miss USA Rachel Smith also tumbled during the evening gown competition and became an unintended star on You Tube, where the video was shown over and over again. Like Smith, Stewart quickly stood up after her fall and continued on as if nothing had happened. Stewart, 26, is a motivational speaker who is working on a book called Waiting to Win.


Her mishap occurred just after the judges had narrowed the field of 80 to the final 10: Miss USA, Miss Kosovo, Miss Australia, Miss Spain, Miss Mexico, Miss Colombia, Miss USA, Miss Dominican Republic, Miss Russia, Miss Italy and Miss Venezuela.

Video Debat Harga Minyak - Datuk Seri Anwar vs Datuk Shabery Cheek

Debat bertajuk 'Hari Ini Memerintah, Esok Harga Minyak Turun' yang diadakan pada 15 julai 2008 bertempat di dewan bahasa dan pustaka antara Penasihat PKR (Parti Keadilan Rakyat) dan Menteri Penerangan Malaysia Datuk Ahmad Shabery Cheek dari Baisan Nasional. Shabery Cheek vs Anwar Ibrahim debate on Fuel Price last night. (9pm - 10pm Astro Awani and TV9 - Hari Ini Bentuk Kerajaan, Esok Turun Harga Minyak - Today Form Government, Tomorrow Reduce Fuel Price)

Video Anwar vs Shabery PART 1


More Video click read more.....

Video Anwar vs Shabery PART 2



Video Anwar vs Shabery PART 3


Video Anwar vs Shabery PART 4


Video Anwar vs Shabery PART 5

This article i found in internet about this debate... click source BONGKERSZ

Update 1: Astro Awani is carrying out the analysis on the debate. Very interesting. As usual they called up some ministers from both sides - Pakatan Rakyat and BN to get their comments on the debate. BN ministers never fail to amuse me, it is damn obvious the Information Minister has nothing, zilch facts when debating but still arrogantly said ‘Anwar Ibrahim has no facts, only rethorics’. Ha! Ha! Ha! You be the judge, please watch the debate video when it is out in the internet. I believe a video with complete subtitle will be out soon. Stay tune for that

My lousy 2 cents on Shabery Cheek vs Anwar Ibrahim debate on Fuel Price just now. (9pm - 10pm Astro Awani and TV9 - Hari Ini Bentuk Kerajaan, Esok Turun Harga Minyak - Today Form Government, Tomorrow Reduce Fuel Price)

Shabery Cheek obviously a lousy debater. He was often beating around the bushes and not to the points or questions raised. He was too emotional in making his points and focused too much on attacking Anwar Ibrahim’s past rather than debunking the points raised by him.

1. When talking about why Anwar insists to pursue his ambition to be the Prime Minister of Malaysia in order to reduce the fuel price and why can’t it be done with him outside the government.

Anwar chuckled and said that was why he was there for the debate and added that he is currently not in the govennment and his future is still uncertain but he felt compelled to make his points in this debate. Anwar openly said he and Pakatan Rakyat has no problem if the current government take into consideration his idea and implements it for the good of the people, and Pakatan Rakyat will support the good move and work with the government. The only question is whether the current government is willing to work with this idea? Will BN/UMNO listen and carry it out.

Shabery Cheek, while he supposed to answer that question (we would think an honest and good government that put the people’s interest will surely consider any good idea that will benefit the people), instead attacked Anwar - relating his past with Tun Razak and Mahathir and went on his ’syok sendiri’ (self ego masturbation) mode on how Petronas under BN/UMNO rule is the best, how people can never deny that it is BN that efficiently manages the petroleum company. Typical BN/UMNO ’syok sendiri’ and out of reality talk. How ridiculous!

2. Anwar explained in simple term how savings can be done from revising the lop sided agreements between the government/TNB and Independent Power Providers (IPPs), savings from corruption and wastages, then lastly using some profits from the increased revenue of Petronas to help reduce the burden of the people. His point is actually very simple - we need a good, wise and prudent management of government resources and efficient econonomy planning. He was entirely right when he focused his point on poor management of the country resources and wastages and trained his gun on the real cause of this whole issue - the government! The main issue is accountability and transparency of the government! Not Petronas, unlike the clueless Information Minister keep harping on!

But Shabery Cheek keep harping on why we should not use Petronas money to reduce the fuel price, comparing Venezuela, Iran and Saudi Arabia low fuel price but high inflation rate!! The guy just totally disillusioned and like I said was in his own ’syok sendiri’ mode. To the point bro, Anwar already made a concrete stand when he said he supports Petronas and will not irresponsibly use Petronas as cash cow to solve the problem. As usual, Shabery just continued the often repeated, recycled points used by the government to justify the fuel price increase - it is a global issue, it is global issue, it is a global issue and it is a global issue. Yes that is all his points. Oh he had more points, mostly points on Anwar’s past, keep digging the dirts. Typical BN style, always resort to personal attacks when you are out of ideas. Any BN guys that can debate rationally?? Please?? Or their supporters???

3. Nordin Kardi, being a Vice Chancellor of Universiti Utara Malaysia (UUM) just made a fool of himself when he questioned Anwar’s points on IPP agreement revision when the topic was on fuel. Then he mentioned something on why Anwar chose to talk on fuel price, saying he was fishing for popularity. Hey you dumbass maggot, IPP is subsidized by the government to produce electricity lah!!! They get subsidized diesel to produce electricity and sell it at high price to TNB as agreed in the lop sided agreements signed during Mahathir time. Then this is a debate on fuel price, hence we talked about the price lah!!! Bodoh!! Dungu! Otak kat lutut ke?? Entah macam mana ko boleh jadi Naib Chanselor UUM. Muahahahahahahahaha!

4. It is quite obvious who is the better debater, one that consistently making personal attacks and dishing out many often irrelevant, confusing and meaningless points and another one that kept his cool and explained in clear flow his proposal and future planning if he is given the chance to efficiently manage the country and subsequently reduce the fuel price. Shabery started his debate with personal attacks against Anwar where he brought up the incident when Anwar was still a student leader leading demo against Tun Razak in 1974, in the middle of the debate again brought up the incident, mentioned something about IMF and dragged Anwar’s name in it and lastly concluded his debate again with personal attacks on Anwar Ibrahim and sempat this fella said the government was being generous in allowing the debate. Bah! What a sore loser???

All said, I must commend BN government under Pak Lah for allowing this debate to be carried out. Under the rule of Mahathir this debate is almost impossible to realised. It is a start. We must have an open policy on politics, let the people make their noise heard and decide for themselves what is right and what is wrong, what is true and what is false. Our political landscape is changing and it is for better, I hope.

Kredit info to BONGKERSZ

Jeraul : Kalau ikut tatasusila debat, personal attack memang tidak dibenarkan. Setiap penghujah mesti berhujah berkisar pada tajuk perbahasan. Tak adil rasanya pertembungan ni.... kalu korang tengok pun tahukan maksud aku. Hanya Mantan Perdana Menteri Tun Dr. Mahathir sahaja yang layak berdebat ngan Datuk Seri Anwar kalau berkisar pasal ekonomi negara (ni pendapat aku sahaja)

Tuesday, July 15, 2008

Debate Hari Ini Membentuk Kerajaan, Esok Turun Harga Minyak.


Jangan lupa malam ni tengok siaran langsung kat Astro Channel 502 dan TV9 pukul 9 malam... Rancangan yang ditunggu-tunggu rakyat Malaysia...

A debate on the fuel price increase between Information Minister Datuk Ahmad Shabery Cheek and Parti Keadilan Rakyat(PKR) advisor Datuk Seri Anwar Ibrahim will be

telecast live tomorrow on Bernama TV (Astro channel 502) and TV9.
The one-and-a-half-hour debate, entitled “Hari Ini Membentuk Kerajaan, Esok Turun Harga Minyak” (Today Form the Government, Tomorrow Decrease the Fuel Price) and organised by the news portal, Agenda Daily, will be held at the Dewan Bahasa dan Pustaka (DBP) starting at 9pm.

DBP chairman Johan Jaaffar, who is also the moderator, said the debate would be held along the lines of the presidential debate in the United States.

“Both debaters will be on stage and will be given five minutes each to make their opening remarks and I will ask them one question each,” he said.

Johan said Anwar dan Ahmad Shabery would also invite their own reporters to ask the questions.

“The reporter invited by Ahmad Shabery will question Anwar and vice versa. I think this way is fair,” he added.

Asked about his preparation for the debate, Johan said that as far as possible he would not interfere with the questions which will be asked by the reporters.

“I will only concentrate on the topic and I don’t know what questions they will ask," he said. — BERNAMA

Jeraul : The Malaysian public will witness the first live debate involving Anwar, as an opposition leader.
So three cheers to the new minister, the same guy who recently decided to give official press passes to online news media for the first time in Malaysia!

Monday, July 14, 2008

Al- Fatihah buat Arwah Pak Taha


Assalamualaikum buat pembaca blogs,

Mohon dapat sama-sama menyedekahkan Al-Fatihah buat arwah Pakcik Taha b. Hj Junaidi yang telah kembali ke Rahmatullah pada petang Khamis 10 Julai 2008.

Allahyarham merupakan seorang yang peramah dan mudah mesra... Saya sendiri berasa selesa bila berlawak dan berbual dengan arwah walaupun baru pertama kali bertemu dahulu. Arwah juga yang selalu membawa tiket VVIP untuk saya dan menantunya sama-sama ke Stadium Sarawak menonton perlawanan bolasepak yang membabitkan pasukan Sarawak. Allahyarham peminat setia Pasukan Sarawak (Bujang Senang). Kalah menang belakang kira... janji turun ke stadium menonton Pasukan Sarawak bermain.

Proton Iswara di atas merupakan kereta Allahyarham yang biasa kami tumpang untuk ke stadium. Kemalangan ini (gambar) yang telah meragut nyawa Allahyarham Pak Taha. Ajal Maut di tangan Allah S.W.T.
Punca kejadian yang saya dapat dari ahli keluarga terdekat, menantunya... ialah sebuah kereta CRV telah terbang dari jalan sebelah selepas melanggar divider...lost control akibat jalan licin lalu terus melanggar kereta mangsa. Kejadian berlaku di Jalan Batu Kawa Kuching. Takziah buat ahli keluarga Pak Taha. Moga rohnya dicucuri Rahmat.

Jeraul : Malam sebelum kejadian saya , Iss (menantu Allahyarham) dan Allahyarham Pak Taha menyaksikan perlawanan Piala Malaysia Sarawak menentang Selangor. Malam itu juga malam terakhir kami berjumpa sebelum Allahyarham meninggalkan kami semua.... Tidak kesampaian hajat ingin menonton bersama perlawanan Sarawak menentang Melaka..(Sarawak menang 4-1)
Al - Fatihah......

Kau Ada Dia - The Lima


Song :- Kau Ada Dia - The Lima
Artist :- The Lima
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Lagu

Lyrics / Lirik Kau Ada Dia - The Lima

Sudah lama ku memendam rasa
Cinta di dalam dada

Namun tidak pernah bersuara
Kerana takut kecewa

Ku tunggu waktu yang lebih baik
Untuk langkah pertama
Jauh dari apa yang ku kira
Hatimu ada yang punya

Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia

Mungkin juga semuanya salah ku
Terlalu mengharapkan cinta
Tapi sepi yang merasuk kalbu
Membawa angan melayang

Di dalam mimpi kita berdua
Mesra bersama dilamun cinta
Oh tetapi kenyataannya aku sedar kau ada dia.

Miss Venezuela Dayana Mendoza Miss Universe 2008


Finally, we have the Miss Universe 2008 Winner and it's no other than Miss Venezuela, Daya Mendoza. Miss of Amazonas....

If you watched the Miss Universe pageant earlier today, then you must know Miss Venezuela will win.

Here's the complete list of winners of Miss Universe 2008 :

Winner of Miss Universe 2008: Miss Venezuela - Daya Mendoza

1st Runner-up: Colombia - Taliana Vargas
2nd Runner-up: Dominican Republic - Marianne Cruz Gonzalez
3rd Runner-up: Russia - Vera Krasova
4th Runner-up: Mexico - Elisa Najera

Miss Congeniality: El Salvador - Rebeca Moreno
Best in National Costume: Thailand - Gavintra Photijak

Miss Universe 2008 Top 10 (In no particular order)
Venezuela - Daya Mendoza
Kosovo - Zana Krasniqi
Mexico - Elisa Najera
Australia - Laura Dundovic
Dominican Republic - Marianne Cruz Gonzalez
Italy - Claudia Ferraris
Colombia - Taliana Vargas
Russia - Vera Krasova
USA - Crystle Stewart
Spain - Clausia Moro

Miss Universe 2008 Top 15 (In no particular order)
Venezuela - Daya Mendoza
Kosovo - Zana Krasniqi
Mexico - Elisa Najera
Vietnam - Lam Thuy Nguyen
South Africa - Tansey Coetzee
Australia - Laura Dundovic
Japan - Hiroko Mima
Dominican Republic - Marianne Cruz Gonzalez
Italy - Claudia Ferraris
Colombia - Taliana Vargas
Russia - Vera Krasova
Hungary - Jazmin Dammak
Czech Republic - Eliska Buckova
USA - Crystle Stewart
Spain - Clausia Moro

Sepi - Yuni Shara (OST Sepi)


Song :- Sepi (OST Sepi)
Artist :- Yuni Shara
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics / Lirik Sepi - Yuni Shara (OST Sepi)

Sepi

Sepi hati terjadi lagi
Mungkin sampai mati aku sepi

Biar senyum hadir di hariku
Namun ini hanya ada di bibir
Di bibir saja

Aku ini yang bisa mengerti
Walaupun yang lain mau mengerti
Namun berat beban di hidupku
Biarkan saja biar saja
Hanya ku yang tahu

Sejarah cinta dan hidupku
Penuh duri dan banyak ranjau
Butuh kesabaran yang penuh
Untuk tetap kuberdiri
Oh! ada saatnya kubicara
Bila hatiku t'lah bulat
Sepanjang ku bisa atasi semua
Aku tetap diam

Khabarkan - Luscious (Ost Sindarela)


Song :- Khabarkan - Luscious (OST Sindarela)
Artist :- Luscious
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics / Lirik lagu Khabarkan - Luscious

ku.. khabarkan pada sang angin
cinta ku basah di tengah hujan
lemas di tengah lautan

dan ku.. khabarkan pada sang angin
hentikan pukulan ombak
agar cinta ku mampu berenang

Chorus

bawa cinta ku ke sisir pantai
biar cinta ku ke daratan kembali
agar dapat mengejar cintanya
katakan padanya
bawa cintaku ke sisir pantai
biar cintaku ke daratan kembali
agar dapat mengejar cintanya
cintaku mahukan dia

khabar..khabar..khabarkan..2x

khabarkan pada sang bunga
cintaku hilang panduan
hilang arah hampir rebah
tak tahu ke mana berjalan
khabarkan pada sang mentari
terangkan jalannya empunya hati
agar cintaku sampai padanya

Repeat Chorus

angin khabarkan
cinta ini padanya
angin tolonglah
cintaku mahukan dia

Thursday, July 10, 2008

Isu penari separuh bogel dan Carburetor Dung


Saya terjumpa threads dan video clip pasal penari separuh bogel ni di Forum Cari
Yang peliknya di sini... bila aksi kumpulan Carburetor Dung tunjuk seluar boxer heboh satu Malaysia pasal isu tunjuk bontot. Yang ni lagilah... penari separuh bogel boleh dibuat open-open depan orang ramai....

Takde plak pihak media nak kecoh-kecoh pasal isu penari separuh bogel yang di buat secara terbuka ni.. Heran b. Ajaib.

Wednesday, July 09, 2008

Jangan Sakiti - The Titans


Song :- Jangan Sakiti - The Titans
Artist :- The Titans
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics / lirik lagu Jangan Sakiti - The Titans

Cintaku telah pergi
Tinggalkan perih
Sakit yang kualami
Seakan merobek hati


Hatiku telah layu
Tak kau siram di cintaku
Dulu ku penuh luka
Tak kau lihat di hidupku…

Reff: Bila kau sakiti
Aku akan pergi
Bila Kau Sayangi
Bertahan di sini

Jangan kau sakiti
Aku sudah letih
Bila kau cintai

Ku masih tetap di sini
Uuuuu...heooo...ooo

Ku masih tetap di sini – utk pengulangan 1 & 2

Kembali ke: Reff (3x)

Ku masih tetap di sini – utk pengulangan 3
Aaaaah... aaaah...
Oowooo... woo...
Di sini...

Saat Indah Bersamamu - Ungu


Song :- Saat Indah Bersamamu - Ungu
Artist :- Ungu
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma
Download Song

Lirik lagu Saat Indah Bersamamu - Ungu

saat indah yg kulalui bersamamu
melukiskan kisah cinta di dalam lubuk hati
terbuai nafas cinta yg kau hembuskan


sampai mati pun ku takkan bisa melupakanmu

*dan bila waktuku akan mungkin penuhi janji itu
ku serahkan padamu apapun yg ku mampu

reff:
harus kuakui aku sayang kamu
aku cinta kamu, oh hanya pada dirimu
ku ingin kau mampu terima hatiku
terima akan cintaku

saat indah yg kulalui bersamamu
melukiskan kisah cinta di dalam lubuk hati

repeat *
repeat reff

satu rasa yg haus menyentuh bayangmu
menyisakan semua yg kurasa

repeat reff

Kord / Chords Guitar Perangkap Cinta - Cinta Tiga Segi

Perangkap Cinta - Cinta Tiga Segi

Em D
Bertahun sudah ku menunggu diri mu
B Em
Akhirnya kau menjadi milikku
Em D
Sukarnya untuk ku melupakan mu
B Em
Kerna kau ku cintai selalu

Am D Em
Tapi sayang kehadiran kekasih lama mu
C D Em
Datang kembali mengenang cinta dahulu

Em Am
Mengapa ini semua harus berlaku
D G
Apakah ini semua kerna diri ku
C B
Sedangkan aku cuma watak dalam percintaan
C D Em
Tak sanggup aku melepaskanmu

Am D Em
Kau ibarat terperangkap ditengah lautan
C D Em
Tak tahu mana arah untuk kau menuju

Am D Em
Tapi sayang kehadiran kekasih lama mu
C D Em
Datang kembali mengenang cinta dahulu

Em Am
Mengapa ini semua harus berlaku
D G
Apakah ini semua kerna diri ku
C B
Sedangkan aku cuma watak dalam percintaan
C D Em
Tak sanggup aku melepaskanmu

Am D Em
Kau ibarat terperangkap ditengah lautan
C D Em
Tak tahu mana arah untuk kau menuju

Em D
Andai kau pinta untuk melepaskan mu
B Em
Terpaksa aku turutkan
Em D
Mungkinkah ini suatu pengajaran
B Em
Di dalam percintaan

Download video 3gp Budak Jolai - Budak Felda


Korang inngat lagi tak kisah Budak Jolai yang pernah kecoh di dalam Harian Metro dulu. Kisah rakaman yang telah terlepas kepada tatapan ramai di internet.

Budai Jolai merupakan rakaman aksi seks seorang pakcik dengan gadis muda di sebuah pondok yang dipercayai di dalam hutan atau kebun. Pada mulanya si pakcik ni malu-

malu tetapi setelah dipujuk rayu akhirnya terkandas jua dihanyut nafsu. Si gadis pula kelihatan sungguh asyik dan sebelum beraksi sempat juga minum air 100plus. Mungkin untuk mengambil langkah awal memulihkan tenaga untuk beraksi. Rakaman yang sepanjang 35 minit itu kini menjadi bualan hangat kat Jolai setelah pelakon utama, lelaki tua, heroin dan cameraman ditangkap.
Aku bukan nak share video 3gp melayu kat sini cuma nak kongsi idea (mungkin betul mungkin tak) macamana video tu boleh tersebar.

Entahlah! Apa nak jadi dengan dunia zaman sekarang. Si tua pun dah tak malu nak beraksi didepan anak muda (cameraman). Si gadis pula sudah hilang perasaan malu dan mudah diperdaya. Akibatnya diri sendiri yang malu dan merana.

Pautan Budak Jolai boleh anda cari melalui Pak Google lah.... kalau tak jumpa jangan mintak-mintak OK? Aku bukan supplier hehehehe.

Belacan Ezany


EZANY NIZARIFF simply knows what it takes to get the RINGGIT rolling in. BELACAN has been the main income earner for EZANY who is popular for drama series, NATASHA for the past few years. Employing more than 5 people, the factory producing the BELACAN is based in PERLIS and trade under the name EMP Sdn. Bhd. Ezany, 35 certainly knows how to plan for the future!
BELACAN EZANY SOLD AT MYDIN HYPERMARKET, USJ1, SUBANG JAYA.

Proton NGV akan dikeluarkan?

Source : Kereta Info
Inikah wajah Proton SAGA NGV yang akan dikeluarkan?

Kenaikan harga minyak telah mendorong rakyat Malaysia berlumba-lumba mencari tenaga alternatif lain bagi menggantikan penggunaan minyak petrol. Semakin banyak syarikat pengeluar kereta berlumba-lumba menghasilkan teknologi Hybrid bagi mengekalkan daya saing mereka dalam kenaikan harga minyak dunia. Proton juga turut serta dengan

mengeluarkan kereta yang disertakan dengan kelengkapan NGV pada hujung tahun ini bagi mengurangkan beban rakyat Malaysia.


Pengarah Urusan Proton, Datuk Syed Zainal Abidin Syed Mohamed Tahir, berkata kereta keluaran Proton akan datang siap dipasang enjin NGV selain turut berupaya menggunakan petrol bagi memenuhi keperluan pengguna yang mahu menjimatkan wang akibat peningkatan harga petrol, baru-baru ini.


Antara model yang akan diubah suai bagi pemasangan kit NGV ialah Saga,Waja dan Persona. Faktor reka bentuk diambil kira bagi memastikan keselesaan pengguna dan kesesuaian kenderaan itu. Model Saga dan Waja yang dilengkapi kit NGV itu mungkin boleh digunakan sebagai teksi manakala Persona untuk pasaran umum. Bagaimanapun kita semua berharap agar Proton dapat memasang kelengkapan NGV pada semua model terbaru Proton agar lebih banyak pilihan kepada pengguna.

Semua pemasangan kelengkapan NGV itu akan dilakukan di kilang Proton yang menjadikan kosnya lebih murah berbanding kos sekiranya pengguna memasang kelengkapan itu sendiri.Pengguna juga tidak perlu risau apabila menggunakan kereta yang dilengkapi NGV berikutan pemasangan di kilangnya nanti akan mengikut piawaian keselamatan yang dapat memberikan lebih keyakinan kepada pengguna.

"Pregnant Man" Given Birth to a girls

Macam-macam... sebenarnya dia ni memang pompuan pun.... An American man who was born a woman before undergoing gender realignment surgery 10 years ago has given birth to a girl.Thomas Beatie, who is legally male but decided to keep his female sex organs despite chest reconstruction surgery and testosterone therapy, gave birth at an Oregon hospital on June 29, People magazine reported. The baby was conceived through artificial insemination using donor sperm and Beatie’s own eggs.

It said 34-year-old Beatie had given birth naturally, not by Caesarean section. “The

only thing different about me is that I can’t breastfeed my baby. But a lot of mothers don’t,” it quoted Beatie as saying.

Michael Dillon of UK was the first ‘man-made man’

What is transsexualism?

Intersex or transsexualism is a general term used for a variety of conditions in which a person is born with a reproductive or sexual anatomy that doesn’t seem to fit the typical definitions of female or male i.e. an innate gender identity opposite to the genital sex of their bodies. Studies reveal that it is seen in about 1 in 11,900 males and 1 in 30,400 females. Although most infants appear to be either normal boys or girls, various genetic and developmental effects can lead to infants having ambiguous genitalia, or the genitals look correct for one gender but are not consistent with the infants genes or the child’s genes are more complex than just XX or XY, making it difficult to predict the child’s gender identity.

Dealing with such individuals entails a diagnostic assessment, psychotherapy, real-life experience, hormone therapy, and surgical therapy. Sex reassignment surgery (SRS) is a dramatic and irrevocable final step in male to female gender transition (or vice-versa) and is undertaken only after a comprehensive evaluation by a qualified mental health professional as it requires change in the genitalia and other sex characteristics.

When was the first sex change operation done?

Michael Dillon of Britain was the first manmade man. His surgery to change his gender (13 operations between 1946 and 1949) is considered the first of the modern era because of its surgical sophistication and its early use of testosterone. After the transformation from Laura to Michael, Dillon became one of the first scholars in the world to work out a classification system for sexual identity and sexual desire.

In 1952, Christine Jorgensen (earlier George) became the first transsexual in the US to publicly announce her change of sexual identity. She scandalized America in the uptight ‘50s when sex was still in the closet.

How does a male change to a female?

Doctors have to create a vagina and that is created under the scrotum. They fillet out and preserve the penile skin and the scrotal skin. Then, they make an opening behind the prostate and the urethra and a vagina is created in front of the rectum. But transwomen don’t get a new uterus or an ovary. The vagina is lined with the penile skin that is left. The scrotal skin is used to make the labia and the lips of a vagina.

How does a male become a female?

In a female to male operation, doctors have to remove the uterus and ovaries, and then the breasts. Then they close the vagina and reconstruct a penis. There are several ways of reconstructing a penis and having a urethra or a passage through which the urine passes. One of them is surgically reconfiguring the clitoris to mimic a phallus. It takes about a year to do these four-five surgeries.

Can people have sexual intercourse after a sex change?

In both the situations, one can definitely have sexual intercourse. Male to female is a more satisfying surgery both in terms of the physical appearance and sexual satisfaction, than the opposite way. Female to male is more difficult.

After sex change, can a woman become a father and can a man become a mother?

Biological sex remains the same whether one has a male to female transformation or female to male. Biological sex means XY and XX chromosomes will remain the same so a man cannot become a mother after a sex change. A woman who has become a man, however, can give birth if she has chosen not to remove her female reproductive organs. In order for the transman to conceive, hormone therapy has to be stopped.

What is the appropriate age when the sex of a person can be changed?

The age issue is very important. The operation is usually not done before adolescence. It is done mostly after the age of 21 and not after 40-45 years of age.

Kisah pasal Ahli Carburetor Dung yang kena belasah

Anti-Oil Hike Rally at Kelana Jaya Stadium Malaysia.Vokalis kumpulan Carburetor Dung, yang mengadakan persembahan kontroversi di perhimpunan membantah harga minyak semalam, percaya kekecohan terjadi akibat provokasi pihak yang tidak dikenali."Saya rasa kejadian ini berpunca daripada provokasi tiga orang yang menghalang itu."Tetapi saya tidak rasa mereka ini kumpulan penyokong (pembangkang) yang hadir itu. Tidak tahulah siapa (mereka)," kata Alak kepada Malaysiakini hari ini.Sebelum kejadian membaling objek dan menyerbu pentas sehingga mencederakan beliau, Alak waktu itu sedang menyanyikan Mari nyanyi menjilat. Tiga orang itu pada mula melahirkan rasa tidak senang dengan lagu tersebut di depan pentas apabila penyanyi ini menunjukkan punggungnya, sehingga ternampak seluar dalam, kepada penonton. Mereka kemudian naik ke pentas dan diikuti serbuan penonton ke depan, sambil marah-marah kepada Alak dan kumpulannya. Kumpulan penyokong itu juga membaling botol minuman dan batu bata. Kejadian yang berlaku kira-kira jam 7 petang semalam sewaktu majlis perhimpunan anjuran Gabungan Memprotes Kenaikan Harga Minyak (Protes) di stadium Kelana Jaya. Kira-kira 2,000 penonton berada di depan pentas dan tempat duduk menyaksikan konsert ringkas selama 15 minit. Ekoran itu, skuad AMK terpaksa membawa anggota kumpulan seramai empat orang itu beredar di situ bagi melindungi keselamatan mereka.
* Sebelum itu, keadaan meriah ketika kumpulan itu menyampaikan tiga buah lagi - sebuah lagi inggeris, dan dua buah lagi Melayu - Tak boleh dan Hantu raya di Putrajaya - yang berunsur satira politik.

* Penulis kolum terkenal Hishamuddin Rais, yang turut terlibat menganjurkan segmen muzik dalam perhimpunan sehari suntuk semalam, kemudiannya memohon maaf kepada para penonton dan berkata beliau bertanggungjawab atas kejadian tersebut.
* Beliau juga menjelaskan beliau yang membawa kumpulan tersebut dan mereka tiada kena mengena dengan mana-mana parti politik.
* Hishamuddin juga kelihatan terlalu sedih dan mengalirkan air mata.
* Menurut Alak lagi, ketika tiga lelaki tersebut menegurnya, beliau tidak perasan dengan teguran itu kerana sedang asyik dengan lagu yang dibawanya.
* "Saya tidak sedar, saya tengah asyik (feel) dengan lagu," jelasnya.
* "Saya sebenarnya tidak melondehkan seluar seperti yang ditulis oleh beberapa media hari ini."
* Ketika membuat persembahan itu, tambah Alak, beliau tidak berniat menimbulkan ketidakpuasan hati penonton.
* Sehubungan itu, beliau meminta maaf sekiranya tindakannnya itu menimbulkan kemarahan penonton.
* "Saya minta maaf kalau buat penonton marah. Bukan niat saya untuk membuatkan orang marah," katanya, sambil menambah persembahan mereka semalam dibuat secara percuma dan kehadiran mereka "demi rakyat."
* "Mungkin kami salah khalayak."
* Carburetor Dung merupakan kumpulan punk rock terkenal yang ditubuhkan pada 1991 di Kuala Lumpur. Kumpulan ini diasaskan oleh pemain bes Fendi dengan nama Stormfish pada mulanya.
* Nama itu ditukar kepada Carburetor Dung apabila Joe Kidd - seorang nama besar dalam perkembangan muzik indie - menyertai kumpulan itu.
* Nama kumpulan ini diambil daripada sebuah buku tulisan wartawan muzik Lester Bangs berjudul Psychotic Reactions and Carburetor Dung.
* Carburetor Dung setakat ini mempunyai dua album, satu EP dan album bersama serta enam album kompilasi. Kumpulan ini sangat sinonim dengan dunia muzik indie tempatan dan bermain dalam pelbagai konsert dan gig di Malaysia mahupun luar negara.
* Mengulas cara bantahan itu dibuat, vokalis kumpulan punk rock itu berkata:
* "Beliau tidak puas hati dengan cara bantahan di buat. Sepatutnya mereka (penonton) bertenang dan bawa berbincang, bukan (guna) kekerasan."
* Sebelum persembahan, Alak berkata, Carburetor Dung tidak menjangkakan perkara itu akan berlaku memandangkan mereka "berjuang untuk perkara yang sama".
* Sebelum itu, mereka juga diminta berpakaian kemas dan permintaan itu dipatuhi, kata Alak.
* Menurut beliau, lagu Mari nyanyi menjilat ciptaan 2004 sebuah satira, yang dimuatkan dalam EP Macam celaka/hanturaya Putrajaya kumpulan tersebut, tentang orang yang suka membodek, antaranya untuk mendapatkan kontrak.
* Ketua kumpulan itu Joe Kidd pula menyifatkan bantahan itu terjadi berpunca daripada salah faham penonton terhadap satira dan insiden ini tidak patut berlaku.
* "Ini semua salah faham, tak boleh faham satira. Perkara ini tidak patut berlaku," katanya kepada Malaysiakini.
* Persembahan pentas merupakan sebahagian daripada kebudayaan dan pemuzik seperti mereka mempunyai cara tersendiri menyampaikan pandangan mereka, kata pemain gitar itu yang turut berada di pentas sewaktu kejadian.
* "Ini merupakan sebahagian daripada kebudayaan. Kami ada cara tersendiri meluahkan pandangan. Mungkin kami terlupa, situasi berbeza," kata beliau.
* Menurut Joe , mereka tidak perlu meminta maaf kerana lagu-lagu mereka membicarakan soal rasuah dan integriti.
* "Tidak perlu meminta maaf kerana kami bercakap soal rasuah dan integriti dalam lagu. (Lagipun) bantahan itu lebih kepada emosional," katanya.
* Lagu terakhir mereka dalam perhimpunan semalam, menurutnya disampaikan berdasarkan lirik asal tanpa ad lib dan penambahan.
* Kedua-dua ahli kumpulan itu menyatakan kesediaan mereka untuk terus membuat persembahan sekiranya diundang lagi di masa akan datang.

Tuesday, July 08, 2008

Aku Punya Kamu - Faizal Tahir

Song :- Aku Punya Kamu - Faizal Tahir
Artist :- Faizal Tahir
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lyrics / lirik lagu Aku Punya Kamu - Faizal Tahir

Saat kau tersenyum
Saat itu kau memberi
Saat ku rasa bahgia


Selama ku tersenyum
Selama itu ku memberi
Selama yang kamu di sini

Namun ku bicara hanya pada
Bulan dan suria tak ku punya cara
Untuk menyatakan cinta

Dan kamu hanyalah satu
Ku mahu ada kamu saja
Bisaku menunggumu
Selamanya aku milikmu
Takkan pernah lelahku menunggu
Hingga aku punya kamu

Sesaat aku tiada
Saat itu yang ku rasa
Saat hidupku terlena

Selama yang kau ada
Selama itu ku rasa
Selama hidupku bahagia

Namun ku bicara hanya pada
Bulan dan suria tak ku punya cara
Untuk menyatakan cinta

Dan kamu hanyalah satu
Ku mahu ada kamu saja
Bisaku menunggumu
Selamanya aku milik mu
Takkan pernah lelahku menunggu
Hingga aku punya kamu

Selama yang pernah
Ku merasa belum ada rasa yang ku rasa ini
Fahamilah cinta ku lebih dari cinta
Tiada mungkin akukan teruja
Andai bukan kamu yang dihadapanku
Bisaku buktikan pada kamu

Yang kamu hanyalah satu
Dan tak pernah lelah ku menunggumu
Hingga aku punya kamu
Selamanya
Aku milikmu
Takkan pernah lelah ku menunggu
Hingga punya kamu

Kerna Kamu - Faizal Tahir

Song :- Kerna Kamu - Faizal Tahir
Artist :- Faizal Tahir
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Kerna Kamu - Faizal Tahir lirik / lyrics

Aku pernah berjanji dulu
Tak mungkin akan ragu

Pada dirimu ratu
Dan aku ada hanyalah kamu
Itu saja yang ku mahu
Dari sejuta yang ku tahu

Tapi kini dia langsung kembali
Dan ku saksi segalanya kau pujai
Apa lagi dayanya hati ini
Dan kau beri ku fikir ‘tuk kedua kali

Kerna kamu ku lepaskan diriku
Pergilah bersamamu dengannya
Tak pernah sesal
Takkan pernah ku ingin melihat kau berduka denganku

Kerna kamu ku lepaskan dirimu
Pergilah bersamamu dengannya
Yang ku impikan yang ku inginkan
Bahagia hingga akhir hayat
‘Tuk kamu

Kamu ada di dalam aku
Aku di dalam rindu
Sedang ingatkan kamu
Tapi dia ada di dalam kamu
Yang mampu hanya satu tapi ku bukan yang itu

Tapi kini dia langsung kembali
Dan ku saksi segalanya kau pujai
Apa lagi dayanya hati ini
Dan kau beri ku fikir ‘tuk kedua kali

Kerna kamu ku lepaskan diriku
Pergilah bersamamu dengannya
Yang ku impikan yang ku inginkan
Bahagia hingga akhir hayat
‘Tuk kamu

Biarkan aku
Biar bisaku hilang
Dia datang membuatmu senang hey...
Biarkan aku
Biar bisaku tenang
Ini semua ku bisa karena kamu...

Tapi kini dia langsung kembali
Dan ku saksi segalanya kau pujai
Apa lagi dayanya hati ini
Dan kau beri ku fikir kesekian kali

Kerna kamu ku lepaskan diriku
Pergilah bersamamu dengannya
Tak pernah sesal
Takkan pernah ku ingin melihat kau berduka denganku

Kerna kamu (kerna kamu)
Pergilah...
Yang ku impikan yang ku inginkan
Bahagia hingga akhir hayat
‘Tuk kamu

Kerna kamu

Monday, July 07, 2008

Gambar Anak Pontianak Terbaru


Gambar Zarina Ann Julie aka anak pontianak bersama boyfriend nya di ambil oleh seorang paparazzi daripada JomStar? Shopping mall mana ni ha? Pakaian kali ini agak

sopan berbanding gambar-gambar sebelum ini.
Agak-agak dia tau tak yang gambar dia kene ambil ni?
Camner kalo hidup selalu dibayangi paparazzi.......

Merdayka - OAG


Song :- Merdayka - OAG
Artist :- OAG
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma
File mp3 contains Merdayka + Merdayka&Generasiku (Ikon Malaysia) + Special Cover.

Download Song

Lirik Merdayka - OAG

Darul Aman,Iman,Ridzuan,Indera Kayangan,
Ehsan,Takzim,Naim,Wilayah Persekutuan
Negeri Bersejarah,Makmur Dan Khusus
Pulau Mutiara,Bumi Kenyalang,Di Bawah Bayu

Bersatu,Berjanji,Bersumpah
Melawan Perintah
Menentang Penjajah
Demi Sembilan Belas
Lima Puluh Tujuh
Tiga Satu OGOS
Kita MerDAYka,MerDAYka,MerDAYka
MerDAYka,MerDAYka,MerDAYka
MerDAYka…..

Seksa kita siapa yang peduli
Pengganas zalim sejak Azali
Seks, DADAH dan Rock N’ Roll
Dilema melayu di tanah Tahyul
Cepah lorr…

Payung kita satu berteduh
Hentikanlah bunuh-membunuh
Ikut sesuka hati Ibu dan ayahmu
Ikut sesuka hati Ibu dan ayahmu

Tips dari Supervisor Petronas

Memandangkan harga minyak dan barang makin meningkat....
Ni petua yang baru aku dapat dari petugas stesen minyak petronas selayang.... masa2 tengah gawat dengan harga minyak naik melambung ni tentu korang nak isi minyak dengan harga yang dulu atau lagi murah dari dulu aku dengan supervisor minyak ni agak rapat la, so dia rasa aku org yang agak sesuai kot utk dia berikan tips mcm

mana nak turunkan harga 2.07 sen kat pam minyak jadi 1.98 or suka ati korang la nak letak berapa sen... mula2 mmg aku tak percaya... tapi......


1. korang kena gi kaunter pam tu cakap nak isi penuh bagi le berapa pun...
dengan mengatakan isi penuh jer korang boleh setting balik harga kat pam
korang pilih tu... x kira la pam 1 ke, pam 2 ker jgn pam angin atau NGV
sudah la...

2. korang gi balik kat pam korang tu, dan jgn angkat nozel lagi.

3. kat pam tu kan ada dua punat2 utk nomor (bukan utk credit card tau) yang
bawah pada screen liter tu... kira mcm nak isi manual nyer harga la

4. korang tekan 'clear' - utk resetkan harga yang kaunter minyak tu set
tadi

5. then korang tekan enter - 3x

6. then korang tekan '0' , '0', '1', '9', '8' (1.98 sen seliter) atau
korang tekan la berapa pun korang suka

7. pastu korang tekan enter - 3x sekali lagi

8. tekan butang clear - 2x

9. then korang tekan berapa puluh korang nak isi

10. tekan enter lepas dah masukkan nilai isian

pastu... supervisor petrol pam akan jumpa korang







"woi apa ko buat ni... main tekan-tekan ni... xde keje lain ker...!!!!"



so korang dengan muka selamba isi jer minyak dengan harga baru kerajaan RM
2.70 seliter...

Penyanyi Carburetor Dung kena belasah


ALAK terlentang di atas lantai selepas dibelasah penyokong parti pembangkang ekoran tindakannya cuba melondehkan seluar di Stadium Kelana Jaya, Petaling Jaya petang semalam.

GANAS...
Gara-gara cuba melondehkan seluar dan menonggeng ke arah penonton sambil menjerit perkataan ‘jilat, jilat’ ketika menyanyikan lagu Mari Nyanyi Menjilat, vokalis kumpulan underground Carpekpekor Dung dibelasah penyokong parti pembangkang yang menyaksikan persembahan mereka pada Perhimpunan Protes Sejuta Rakyat – Protes Sampai Turun di Stadium Kelana Jaya, Petaling Jaya, petang semalam.

Jeraul : aper aaa, lu punya band best ooo, jangan bikin hal maaa. Lu olang punya popularity baru angkat sudah bikin hal. Wa suka lu punya lagu Boo Hoo Clapping Song. Takkan lama-lama masih mau underground music.. cubalah mainstream plak cam band Hujan ngan Estranged... dah ramai peminat dah.

Yang Pernah - Estranged


Song :- Yang Pernah - Estranged
Artist :- Estranged
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma

Download Song

Lirik lagu Yang Pernah - Estranged

Silakan puas sudah disuruh
Nyatakan mimpi yang tak pernah lengkap
Lakukan apa saja yang kamu mampu

Sudahlah biar yang telah lalu
Lafazkan kesemua yang pernah ada
Akhirkan kalau ada masih tertinggal

Cukuplah kalau perangnya ada
Disamping kamu selalu

Andainya aku tahu
Ertinya disuruh
Semua kan pernah minta

Tibalah waktu untuk bersedar
Kerana giliran sudah menyuruh
Yang pasti yang panggil itu suci lagi

Berilah sedikit untuk aku
Hilangkan rasa hati yang tak percaya
Biarkan dia yang bilang jangan lagi

(lirik Yang Pernah Estranged on http://hantujeraul.blogspot.com)
Cukuplah kalau perangnya ada
Disamping kamu selalu

Andainya aku tahu
Ertinya disuruh
Semua kan pernah minta

Andainya aku cari
Dimana dituju
Semua yang pernah jumpa

Jangan luka yang lebih
Kerana tiada yang memberi
Tiada cuma untuk kamu disini

Andainya aku tahu
Ertinya disuruh
Semua kan pernah minta

Andainya aku cari
Dimana dituju
Semua yang pernah jumpa

Friday, July 04, 2008

Job As Pencuci Gigi Rimau


Click for enlarge this pictures..
What do you think people?...
Ingat dalam cerita Pendekar Bujang Lapok ajer ada pencuci gigi harimau... rupanya memang ada betul ropenya job nie...

Anybody want this jobss? Put's your hands up plzzzzzzz....heheheh

Wanita - Siti Nurhaliza


Leh tahan lagu ni... Layan beb...

Song :- Wanita - Siti Nurhaliza
Artist :- Siti Nurhaliza
Click the link below for download this song mp3
Klik pada link lagu dibawah untuk muat turun lagu percuma
Download Song

Lirik Lagu Wanita - Siti Nurhaliza

Aku wanita punya hati nurani
Yang tak dapat dibohongi
Pabila cinta tlah membutakan mata
Dan membuat tuli telinga


Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini

Cintaku ini anugerah terindah
Dari yang maha kuasa
Cintaku padamu tak pernah berubah
Meskipun kita berbeza

Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini..

(Korus)
Aku wanita aku kaum hawa
Yang memang rapuh hatinya
Aku wanita aku punya cinta
Selayaknya manusia

(Korus II)
Apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini..

(Ulang Korus I)
(Ulang Korus II)

aaa… Ku wanita
aaa… Ku wanita….
Yang hanya perlu kau fahami

(Ulang Korus) (2x)

Oh apakah salah jika aku menyinta
Apakah salah jika engkau ternyata
Pilihan hati
Belahan jiwaku ini..

Wanita… woohoo..
Ku Wanita… ooo…
Wanita…

2008 Edo Competition Lamborghini Gallardo SLE

Kepada peminat-peminat kereta... cuci mata jap ngan gambo lamborghini ni... keta idaman gueeee daa..

(from Lamborghini Press Release) With the modified Lamborghini Gallardo Superleggera edo competition Motorsport has now added a second high-profile Italian racer to its tuning program after the Murciélago LP 640. Like its bigger brother, this sports car with the bull in its logo excels through its highlighted racing genes and more aggressive appearance after being modified at edo competition.

The most remarkable feature is the sensational acceleration. edo competition achieves these figures thanks to the installation of a massive air box, high flow catalytic converters which are a completely new design and a recalibration of the engine electronics. All components together raise the power output to 560 hp (411 kW) at 8,250 rpm. The power increase of 30 hp / 22 kW boosts the top speed by about 6 km/h (4 mph) to 320 km/h (199 mph). Another highlight: The sound volume of the modified exhaust system can be adjusted via remote.


The sporty concept of the edo Gallardo Superleggera is rounded off with 19“ three-piece racing wheels with an artificially-aged cast center-section, hand-polished outer rims and 39 stainless steel screws.

The front wheels are shod in stock-sized or (on request) 245/35 ZR 19 rubber while 305/30 ZR 19 Dunlop Sport Maxx tires are used on the rear axle. With this solution edo competition enables its customers to reuse the factory tires on their new wheels.


edo competition treats the masculine stance of the Gallardo Superleggera to an additional testosterone injection by lowering the suspension by a good 15 mm and through the use of corner-weighting. With these upgrades, the Lambo sticks to the road so firmly and unflappably that it would take an earthquake to upset its poise.

Verdict from the July 2008 Autobild comparison test „Edo Gallardo / MTM R8“: „The edo Gallardo Superleggera is the more harmonic and better balanced car. Very quick, great to control and of the finest quality in all aspects”!


Engine V10
Power 560 hp / (411 kW) at 8250 rpm
Max. torque 540 Nm (398 ft-lb) at 6800 rpm

Performance
Top speed est. 320km/h (199 mph)
0 – 100 km/h (0 – 62 mph) 3.7 s
0 – 200 km/h (0 – 124 mph) 11.7 s

Features

Power increase to 560 hp via 200-cell high flow catalytic converter, carbon fiber air box and ECU recalibration

Exhaust sound level adjustable at the simple push of a button

Optional : 19“ three-piece racing wheels with an artificially-aged cast center-section, hand-polished outer rims and 39 stainless steel screws. Tire dimensions as stock or on request front: 245/ 35 ZR 19, rear 305/ 30 ZR 19 Dunlop Sport Maxx

Custom painted wheels on request

Tire pressure monitoring system displaying tire pressure and temperature for each wheel

Suspension lowering by 15 mm incl. corner-weighting

Side turn signals, smoked

Keajaiban Tuhan, bayi dilahirkan 2 mata, 2 telinga dan dua mulut

Keajaiban dari Allah SWT. Subhanallah....

Seeing double:
By DEBRA KILLALEA - 15th March 2008 ,

Some she may seem an oddity, but to one Indian couple their newborn daughter is simply a God reincarnated.






Their as yet un-named four-day-old baby girl was born with two faces, two mouths and four eyes in the rural Nagar district of Uttar Pradesh, 50km north east of New Delhi.

Her parents, Vinod and Susham Singh from a village called Sani, said their little girl was "a gift from God".

This un-named four-day-old baby girl was born with two faces, two mouths and four eyes

Two headed babyVillages come to pay their respects to the newborn'goddess'

Excited villagers claim she is the reincarnation of the Indian God Ganesha and celebrated her arrival with clapping, cheering and offerings of gifts and money.

Doctors who delivered the baby said she appeared to be in good health,
but said further tests will need to be carried out to determine any long-term health problems she may have.

Villages offer the newborn gifts and money Villages celebrate her birth with clapping and believe she is a reincarnation of Indian God Ganesha

Two headed baby The baby is fed by hand. Doctors are not yet able to say is she will be able to have normal eating functions They are also unable to say if she will be able to eat and function normally.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites