Tuesday, July 01, 2008

Gambar Saiful Bukhari

Dunia politik Malaysia dikejutkan dengan kehadiran pemuda berumur 23 tahun, bekas pelajar UNITEN yang mendakwa telah diliwat oleh mantan TPM Anwar Ibrahim.
Empat keping gambar yang diedarkan kepada media mencetuskan pelbagai persoalan siapakah sebenarnya Saiful Bukhari Azlan dan adakah beliau merupakan agen pihak tertentu untuk memerangkap Anwar atau individu tertentu yang cuba mengalihkan perhatian rakyat dari terus memikirkan soal kenaikan harga minyak? Atau..... dia adalah orang Anwar sendiri yang cuba menimbulkan kontoversi?? Wallahualam...

Gambar-gambar tersebut menunjukkan beliau bergambar bersama Menteri Pelancongan, Dato' Seri Azalina Othman Said, Menteri Pertanian, Dato' Mustapha Mohamed, Menteri Perdagangan Dalam Negeri dan Hal Ehwal Pengguna, Dato' Shahrir Abdul Samad dan Pegawai Khas kepada Timbalan Perdana Menteri, Khairil Anas Yusof.

P/s : Jangan buat comment melulu plzzzz...

3 comments:

semoga Allah SWT membalas setiap fitnah yang dia lakukan....amin...

tak semestinya dia yang fitnah. u sepatutnya ckp semoga Allah SWT membalas balik kepada sesiapa yang betul2 bersalah.

..kenapa bekerja dengan parti pembangkang ..sedangkan dengar cerita teman wanita dia anak kepada pengawal peribadi org UMNO...jadi sepatutnya cari lah kerja di pejabat UMNO. Wallahualam...Allah maha mengetahui..kebenaran akan diperlihat di akhirat kelak.

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites