Monday, May 26, 2008

Isu Gambar Panas : Anak Pontianak dah mengaku

Pics kredit to Harian Metro.
my Metro (25 Mei 2008/Ahad)

KUALA LUMPUR: “Itu memang gambar saya. Saya ambil gambar itu untuk koleksi peribadi, tetapi ada pihak tertentu yang menyebarkannya,” kata Zarina An-Julie Fahizul, 21, pelakon remaja yang dikaitkan dengan ‘gambar panas’ di Pantai Port Dickson disiarkan di muka depan Harian Metro, semalam.

Menurut Zarina, dia turut mengaku hadir ke parti di pantai berkenaan tetapi tidak memakai pakaian seksi sehingga menampakkan payu dara.Katanya, ada lagi artis lain yang datang, tetapi mengapa pula hanya dia yang menjadi mangsa.

“Saya hanya memakai pakaian itu ketika mahu mengambil gambar untuk koleksi peribadi. Saya bergambar dengan pakaian itu untuk seketika dan kemudian memakai semula pakaian yang bertutup.” katanya

Zarina berkata, dia benar-benar terkejut gambar peribadinya itu tersebar di internet.

Katanya, dia kesal mengapa dia saja yang kerap menjadi mangsa kontroversi.

“Keluarga saya turut terkena tempiasnya (akibat penyebaran gambar itu). Keluarga mana yang suka jika berdepan situasi seperti itu. Saya kata kepada mereka (keluarga) apa yang saya buat itu memang salah. Saya perlu mengakuinya,” katanya.

Menurut Zarina, dia bukan tidak mengambil pengajaran ketika gambarnya di disko satu ketika dulu tersebar, tetapi apa yang berlaku adalah di luar pengetahuannya.

“Sejak gambar saya di disko dulu tersebar, saya sehingga kini tidak ke disko kerana bimbang terus dikaitkan dengan kontroversi.

“Kini saya sekali lagi menjadi mangsa. Begitupun, apa boleh saya buat sebab benda sudah berlaku. Saya minta maaf jika ada yang tersinggung,” katanya.

Ditanya mungkinkah dia mahu berbuat sesuatu bagi membersihkan namanya, Zarina berkata kali ini dia akan benar-benar memikirkannya.

“Dulu saya buat tak kisah, tetapi kini saya akan benar-benar memikirkannya,” katanya yang mengakui masih aktif berlakon dan tidak akan putus asa walaupun dihambat pelbagai kontroversi.

Jeraul : Pengajaran buat artis-artis dan sesapa nak jadi artis.... dah ada nama tu memang semua perbuatan kita akan jadi perhatian orang... so, sabar2 jerlah...

0 comments:

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites